abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Wat kan wel met AutoCAD LT 98 t.o.v. AutoCAD 14?

Polar Snap

Combinatie van hoeksnap en opgeven van een vaste afstand. Geeft u de mogelijkheid om met een bepaalde hoek van bijvoorbeeld 15 graden te springen. Eventueel kan daaraan nog een vaste afstand gekoppeld worden.

Content explorer met Symbol manager

Door middel van slepen en laten vallen in AutoCAD kunt u eenvoudig symbolen en tekeningen in AutoCAD LT 98 binnenhalen als block of Xref.

MS Office 97 logo compliance

Met de Intellimouse ondersteuning kunnen zoom en pan-functies uitgevoerd worden met het draaiwieltje tussen de drukknoppen.

Nieuw ten opzichte van AutoCAD LT voor Windows 95

AutoSNAP

Objectreferentiepunten kunnen gemakkelijker gepakt worden doordat een symbool aan de kruisdraad weergeeft waarbij men in de buurt zit. Na enig aarzelen verschijnt zelfs een tekst, bv. Endpoint, Midpoint, Intersect, Tangent of Perpendicular.

Vlakvulling (Solid arcering)

Een arceringsobject kan nu ook volledig gevuld worden, waardoor gekleurde vlakvullingen van ingewikkelde vormen eenvoudig te realiseren zijn.

Tekenvolgorde bepalen (Display order)

Met AutoCAD LT 98 is het mogelijk om de volgorde van objecten aan te geven. Handig bij kleurenplots en vlakvullingen.

Layer/ Linetype beheer is verbeterd

Het bedienen van de lagen is verbeterd. Het aantal klikken om iets te doen is aanzienlijk minder en lagen selecteren kan nu m.b.v. de Shift- en Control-toetsen, zoals in de Windows Verkenner.
De lijst kan gemakkelijk worden gesorteerd op naam, status, kleur of lijntype door een enkele klik in de kop van de betreffende kolom. Net als in de Verkenner van Windows draait een tweede klik de sortering om.
Ook heel handig is de mogelijkheid om de lagenlijst in te korten door een voorgedefinieerd filter aan te zetten, zoals �alleen de lagen waar wat op staat� of �alles behalve de lagen uit gekoppelde bestanden (Xref�s) of juist omgekeerd.
Bovendien is het nu mogelijk om vanuit het dialoogmenu lagen te verwijderen. Tot nu toe moesten we daarvoor �Purge� gebruiken.

AutoCAD 14 en LT 98 zijn niet de nieuwste versies. Klik hier voor AutoCAD 2000.

Er is geen online informatie over eerdere versies van AutoCAD


Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv